om sund kost, et godt helbred og vægttab ved Lis Sinding

Inflammation og fedtsyrebalance

Har vi styr på vores fedtsyrebalance?

Fedtsyrebalancen er balancen mellem omega-6 og omega-3 i vores kost og dermed i vores krop.
Vi bliver, hvad vi spiser.

Det er meget vigtigt, hvis vi vil undgå at få en livsstilssygdom og hvis vi ønsker at holde vægten efter en slankekur.

Vi må undgå at få kronisk inflammation i vores kropsvæv. Derfor må vi sørge for at “slukke” inflammationen
ved hjælp af den rigtige kost og de rigtige kosttilskud,

Se Torunn Laksafoss forklare her:

De Nordiske Sundhedsmyndigheder anbefaler en omega-6 til omega-3 balance på 5:1 eller mindre i din kost.
Det kan være
meget svært at opnå i dag, da mange af vore fødevarer er masseproduceret med billige omega-6
fedtsyrer, som bla. giver kronisk inflammation i kroppens væv.

Carsten Vagn Hansen fortæller her om omega 3 fedtsyre og smerter. Se her:

Tekst

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS